OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stichting Estafetteloop zet de passie voor hardlopen in om anderen te helpen! Wij zamelen geld in voor goede doelen en brengen dit onder de aandacht door in estafette vorm uitzonderlijke sportieve prestaties te leveren. Hulp is in alle vormen van harte welkom, eerst stellen we ons graag aan u voor…

Wie zijn wij?
Stichting Estafetteloop bestaat uit een groep van enthousiaste lopers uit Spijkenisse. Samen trainen wij bij de atletiekvereniging Spark. Hier zijn wij ook op het idee gekomen om hardlopen in te zetten voor het goede doel. Er zijn tal van kleine initiatieven in de vorm van stichtingen en organisaties die onderbelicht blijven. Wij zijn van mening dat ook deze goede doelen van grote waarde zijn!

Wat doen we?
Wij organiseren hardloop wedstrijden en collecteren voor lokale goede doelen. Een traditioneel evenement is de Herfstloop die elk jaar in october georganiseerd wordt.

Wat kunt u doen?
Er zal niet worden gevraagd om het stokje van ons over te nemen. Geld is belangrijk, en natuurlijk deelname aan de Herfstloop!