Montée du Grand Ballon

Als u denkt dat lopen op een vlakke weg al een behoorlijke inspanning is dan moet u het maar eens bergop proberen! Kees en Bob lieten zich hierdoor niet afschrikken en zijn

samen met Ed de Graaf naar Frankrijk afgereisd om de Grand Ballon in de Vogezen op te rennen. Het parcours is 13.2 kilometer lang met een hoogteverschil van 1207 meter. Vooral de start van deze wedstrijd is steil en het weer was warm, wat hoger was het frisser met delen van de helling die nog met sneeuw bedekt waren. Iedereen is boven gekomen met Ed als snelste. Bob die knap verkouden was werd tweede en Kees eigenlijk geblesseerd derde van de groep. Een en ander toont de motivatie van deze atleten om te presteren onder zware omstandigheden. Een mooie wedstrijd, zeker iets om nog eens te doen zegt Bob.

Uitslagen:
Ed De Graaf 1:36
Bob Westerduijn 1:38
Keees Gerritsen 1:59

Sorry, comments are closed for this post.