Uitslagen Eerste Herfstloop Spijkenisse

De eerste Herfstloop, georganiseerd door Stichting Estafetteloop, is onder fantastische omstandigheden verlopen. Maar liefst 120 deelnemers hebben het parcours van 5 of 10 kilometer afgelegd.

dsc09959
De winnaar van de 10 kilometer Cornelis Chatziioannou uit Spijkenisse
dsc09969
Een eerste plaats bij de dames 10 kilometer voor Margo Bakhuizen uit Hekelingen

Mooie uitslagen met Maarten van der Wagt en Lygia Pengel als winnaars op de 5 kilometer. De 10 kilometer werd met overmacht gewonnen door Cornelis Chatziioannou in een spectaculaire tijd van 34:34. Bij de vrouwen was Margo Bakhuizen de sterkste.

5 kilometer Mannen
Maarten van der Wagt  Spijkenisse 19:05
Alex Van Loon  Spijkenisse 19:49
Martin van der Linden  Spijkenisse 19:53
5 kilometer Vrouwen
Lygia Pengel Spijkenisse 22:59
Jeannette Poldervaart Zuidland 24:20
Monique Zandstra Brielle 25:36
10 kilometer mannen
Cornelis Chatziioannou Spijkenisse 34:34
Ronald Kohn Zuidland 39:25
Danny Heijnen Hoogvliet 42:45
10 kilometer vrouwen
Margo Bakhuizen Hekelingen 51:14
Leonie Spijkenisse 51:33
Marloes Visser Spijkenisse 54:33
dsc09963
Een mooie 4e plaats voor Ed de Graaf uit Spijkenisse

fullsizerender

Het is de eerste keer dat de Herfstloop in Spijkenisse is georganiseerd met een leuk en afwisselend parcours, dat deels door de Maaswijk en deels door de polder liep. De organisatie heeft al laten weten dat er volgend jaar weer een tweede editie komt. We verwachten dan zeker alle deelnemers opnieuw aan de start.
De opbrengst van deze wedstrijd komt geheel ten goede aan hospice de Waterlelie, het geld zal gebruikt worden voor het opnieuw inrichten van de tuin. Donaties voor dit prachtige doel zijn nog steeds van harte welkom en is mogelijk via de website van de stichting.

Het verhaal is niet compleet zonder dankwoord aan al onze vrijwilligers en sponsoren.

Hartelijk dank