Nieuwe medewerkers

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Eelco Dijkstra en Jan Paul Kronenburg komen helpen met onze activiteiten. Beiden zijn ervaren en enthousiaste hardlopers met ervaring op de langere afstanden.

janpaul
Jan Paul
eelco
Eelco

Eelco zal zich inzetten bij de organisatie van de activiteiten en zijn uitgebreid netwerk gebruiken voor sponsorwerving.
Jan Paul zal zich vooral richten op de communicatie via Facebook.

Stichting Estafetteloop is met 5 actieve leden weer volledig op sterkte om zich in te zetten voor goede doelen in de regio Spijkenisse.

Inzameling tijdens de Rotterdam Marathonflyer_last
Leden van atletiek vereniging Spark uit Spijkenisse hebben tijdens de Rotterdam Marathon weer gebruik kunnen maken van een aparte kleedgelegenheid. Ook deze keer fantastisch verzorgd door Marco Buter, waarvoor nogmaals hartelijk dank!Een collecte om de onkosten te dekken heeft € 171,45  opgebracht. Dit gehele bedrag is geschonken aan Stichting Estafetteloop die het zal gebruiken voor het goede doel van dit jaar  Stichting Puik

Iedereen die wat heeft bijgedragen hartelijk dank.

rotterdam Marathon