Laatste nieuws

De uitslagen worden na afloop zo snel mogelijk op deze website geplaatst. De foto’s worden beschikbaargesteld via een link

Tijdens de wedstrijd zullen we gebruik maken van een Ipico systeem van de firma Splittime voor de electronische tijdswaarnemening. Gebruik van deze apparatuur wordt gesponsord door de Spijkenisser Atletiek vereniging Spark.

Het gebruik van de sporthal Maaswijk wordt ons verleend door de Gemeente Nissewaard.

Van elke finisher zal een foto gemaakt worden door de bekende sportfotograaf Ger Hagendoorn. Ger is vooral bekend door foto’s van de RopaRun en de Rotteerdam Marathon. Na afloop is er een link op de site waar alle foto’s bekeken kunnen worden!

Verrassing voor de kinderen, wat het is dat zeggen we niet! Wel dat Dirk supermarkt de sponsor is!
Bloemist van der waarde sponsort de finish boeketten!
JUMBO verzorgt de catering van de vrijwilligers
Wij staan er klaar voor  Wij zien jullie graag op 27 oktober!
Parcours 5 kilometer
Parcours 10 kilometer
Voor het geval dat hebben we deskundige hulp