€ 2036,21 voor Stichting Ambulancewens

 

 

 

Stichting Estafetteloop zet zich al een aantal jaren in voor lokale goede doelen in Spijkenisse. In 2017 is er voor Stichting Ambulancewens  gekozen.
Gedurende het jaar heeft de Stichting verschillende activiteiten georganiseerd, zoals voor de tweede keer een 5 en 10 kilometer prestatieloop langs en door de Maaswijk. De loop was zeer succesvol met ruim 160 inschrijvingen waarvan de opbrengst volledig ten goede gekomen is aan het gekozen doel. Verder werden in het jaar verschillende collectes gehouden op de markt en een week lang een deur tot deur collecte in de verschillende wijken van Spijkenisse.
Voorzitter Bob Westerduijn, vergezeld van mede bestuursleden Brigitte Ooms en Hans Griep, bracht op 11 januari  jongstleden zelf een cheque van € 2036,21 naar de Stichting Ambulancewens  in Hoogvliet  waar ze hartelijk verwelkomd werden door  de voorzitter Kees Veldboer.  ‘We zijn ontzettend blij met deze donatie’ aldus Kees Veldboer, wij krijgen geen enkele subsidie en moeten al onze activiteiten financieren uit giften zoals deze.  Wij zouden ons werk niet kunnen doen zonder dit soort hulp.

Volgend jaar zal de Stichting zich weer inzetten voor een lokaal goed doel. We kiezen steeds  iets, waar mensen in Spijkenisse een binding mee hebben,  aldus voorzitter Bob Westerduijn. Voor 2018 is gekozen voor  Stichting Welzijn Ouderen.  SWO  ziet het als hun taak om een actieve bijdrage te leveren aan de zelfstandigheid, gezondheid en het geluk van seniore inwoners in de gemeente Nissewaard.

Zeker is ook dat de prestatieloop in het laatste weekend van oktober een vaste waarde is en blijft op de hardloop kalender.

De Stichting wil alle sponsoren die onze evenementen mogelijk gemaakt hebben hartelijk danken. Een speciaal woord van dank aan de gemeente Nissewaard die ons geholpen heeft met alle vergunningen en faciliteiten die bij het organiseren van een prestatieloop nodig zijn!