De Derde 100 kilometer van Spijkenisse

Onder prima omstandigheden is op 28 juni jongstleden de derde 100 kilometer van Spijkenisse gelopen op de atletiekbaan van Spark. De loop werd georganiseerd door Stichting Estafetteloop en de gehele opbrengst komt ten goede aan SWO. Verschillende teams probeerden de 50 of 100 kilometer zo snel mogelijk in estafettevorm af te leggen.estaf1

estaf2

estaf3

Naast teams was er ook deelname van 2 lopers die de 100 kilometer solo gelopen hebben.

Van winnaars konden we na afloop niet spreken. Elke deelnemer heeft hier een geweldige prestatie neergezet. Voor sommigen was dit de eerste kennismaking met de atletieksport en in gesprekken na afloop was duidelijk dat het meer dan goed bevallen was!
SWO had ook een eigen team afgevaardigd een geweldig enthousiaste groep lopers. De één meer ervaren dan de ander maar allemaal met hetzelfde doel voor ogen door sport SWO in de belangstelling te zetten.

estaf5 estaf4logolos-4d