Bob Westerduijn  | Voorzitter

bergloopLopen is mijn passie. Door deel te nemen aan estafettelopen kan ik mijn hobby en energie ten goede laten komen aan goede doelen. Ik vind het belangrijk dat niet alleen bekende stichtingen en doelen gesteund worden door middel van grote evenementen maar ook kleinere organisaties verdienen aandacht. Juist deze kleine organisaties hebben aandacht en steun nodig. Hier wil ik mijn passie voor inzetten.

Brigitte Ooms  | Secretaris

IMG_1768Lopen is mijn grote hobby, met name de langere afstanden.
Het deelnemen aan diverse marathons, met als hoogtepunten Jungfrau, Mont-Blanc en New York, vind ik te gek om te doen. Daarnaast vind ik het belangrijk om mij ook in te zetten voor het goede doel, zoals de estafettelopen Roparun en Mappa Mondo.
Ik vind het heel waardevol om mee te kunnen lopen in het team waar onze stichting voor staat: in estafettevorm geld binnen halen voor goede doelen die onze steun hard nodig hebben. Met hart en ziel hoop ik hierin een steentje bij te kunnen dragen.

René Meijwaard  | Penningmeester

reneeLopen is wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd. Ik heb verschillende marathons en andere wedstrijden gelopen en mag mij best wel een ervaren hardloper noemen. Belangrijk vind ik het verband tussen sport, goede doelen en maatschappelijke betrokkenheid. Ik zet mij dan ook met hart en ziel in voor de goede doelen van de stichting.
Mijn netwerk in Spijkenisse en financiële expertise zijn mijn toegevoegde waardes.

Hans Griep  | Website en Communicatie

meLopen is mijn sport, ik doe het graag vooral met samen met anderen. De Stichting Estafetteloop geeft een extra dimensie aan lopen. Het brengt sport en de gemeenschap om ons heen met elkaar in contact door het sponsoren van goede doelen. Wij helpen met geld allerhande zaken mogelijk te maken.

Mijn aandachtsgebieden zijn de website en externe communicatie.